ققنوس

ققنوس
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 15
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1

 به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  سرطان پانکراس یا لوزالمعده سرطان پانکراس یا سرطان لوزالمعده بیماری پیشرونده‌ای ‌است که باعث اختلال در کار لوزالمعده می‌گردد. بیش از ۹۰ درصد از سرطان‌های لوزالمعده از سلول‌های مجاری لوزالمعده که مسئول انتقال آنزیم‌های گوارشی به دوازدهه (اولین قسمت روده باریک) است، سرچشمه می‌گیرد، به طوری که دو سوم تومورهای مجرا در سر و یک سوم بقیه در تنه و دم لوزالمعده ایجاد می‌‌شوند

گروه بین المللی از محققان دریافتند ژن USP9x در برخی سلول های سرطان لوزالمعده در موش ها خاموش می شود. اما وقتی این ژن روشن می شود تقسیم سلول های سرطانی متوقف می شود.

این ژن جهش نیافته است اما برخی پروتئین ها و مواد شیمیایی به آن چسبیده و موجب خاموش شدن آن می شود.

داروهایی که قابلیت روشن کردن دوباره این ژن را دارند می توانند به متوقف کردن روند گسترش پنجمین سرطان کشنده دنیا کمک کنند.

سالانه حدود هشت هزار نفر در انگلیس به سرطان لوزالمعده مبتلا می شوند.

پروفسور ‘دیوید توسون’ از موسسه تحقیقات سرطان کمبریج در انگلیس گفت: گمان ما این است که برچسب های شیمیایی بر روی سطح DNA موجب روشن و خاموش شدن ژنها می شود با این حال باید تحقیقات آزمایشگاهی بیشتری برای تایید این فرضیه صورت گیرد.

در حال حاضر داروهایی که این برچسب ها را برمی دارند در سرطان ریه بارقه هایی از امید را ایجاد کرده اند و این مطالعه حاکی از آن است که این امر می تواند در سرطان لوزالمعده نیز کارآمد باشد.

محققان می گویند تا ۱۵ درصد سرطانهای لوزالمعده را می تواند با خاموش کردن این ژن متوقف کرد.

نتایج این تحقیقات در نشریه نیچر منتشر شده است.

سرطان لوزالمعده اغلب به وسیله بافت‌های ملتهب لوزالمعده احاطه می‌‌شوند، به طوری که در تشخیص لوزالمعده ایجاد مشکل می‌‌کنند. تومورهای لوزالمعده می‌‌توانند باعث انسداد مجرای صفراوی شوند و موجب بیماری زردی گردند.

سرطان پانکراس اغلب بدخیم است. سرطان لوزالمعده در تمامی گروه‌های سنی، از جوان ۱۵ ساله گرفته تا سالمند ۹۰ ساله دیده می‌‌شود اما بیشترین شیوع آن در سنین ۵۵ تا ۸۵ سالگی است.

علت واقعی بروز این سرطان هنوز شناخته شده نیست، ولی مشاهده شده که سیگار می‌تواند احتمال بروز سرطان پانکراس را افزایش دهد.

مطالعات نشان می‌دهد که غذاهای پُر چرب نیز در ایجاد این سرطان نقش دارند. سلول‌های سرطانی اغلب به بافت‌های اطراف، غدد لنفاوی لوزالمعده و کبد گسترش می‌‌یابند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه 12 خرداد 1391برچسب:ژن جدید,, توسط حسین
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی :